We for Work Antwerpen

From iDROPSwiki
Jump to: navigation, search

Passion lab

Antwerpen 549.JPG
Pitch

Een lab voor jongeren vanaf 17 jaar "to help them discover their talents and define their ambition". Het netwerk van het "Passion lab" wordt zowel analoog als digitaal gebouwd.Start to grow

Antwerpen 551.JPG

Digitale talentenbank die het traject die jongeren doorlopen projecteert en de ambities op langere termijn zichtbaar maakt. De tool werkt de empowerment van jongeren in de hand.

Starter challenge

Antwerpen 550.JPG

Een app die op een laagdrempelige, persoonlijke en relevante manier begeleiding biedt tot het ruime werkveld.Het is een toegankelijke en persoonlijke manier om jezelf te positioneren, lanceren en ontwikkelen.
Jobby Walker

Antwerpen 548.JPG

Een app die werknemers op een interactieve manier koppelt aan werkgevers. Het zorgt ervoor dat de werkgever meer visibiliteit krijgt; het kost de werknemer minder moeite om zijn weg te vinden.
The HR-advisor

Antwerpen 547.JPG

Website die werkzoekenden en werkgevers doet groeien via een wederzijds feedbacksysteem. Solicitanten krijgen zinvolle tips terwijl bedrijven costumer feedback krijgen.
Talent match

Antwerpen 546.JPG

Digitaal platform die de mens achter de CV toont zodat er geen mismatching meer is tussen werkgever en werknemer. Het platform moet de drempel moet de drempel tussen werkgever en werknemer verlagen. Zodat een duurzame/gelukkige relatie tussen beiden ontstaat.

Voetnoot

Als u mee hebt gedaan aan een workshop en de korte beschrijving lijkt u niet correct of onvolledig wees vrij om een account aan te maken en uw project verder aan te passen. .