We for Work Genk

From iDROPSwiki
Jump to: navigation, search

Jobshop[edit]

Jobshop.jpg
Pitch

Website en app die een snelle matching mogelijk maakt met locatiegebonden vacatures.De app moet het mogelijk maken dat werklozen op basis van hun competenties een berichtje krijgen dat in een bepaalde winkel of bedrijf een vacature voorhanden is.


Werkplaats[edit]

Werkplaats.jpg

Webtool die niet traditionele werkplaatsen omtovert tot werkplaats bijvoorbeeld: thuis, straat, schuur, garage,... Op die manier wordt technisch werk of technisch talent in de kijker gezet.Portfab[edit]

Portfab.jpg

Een webapplicatie waarbij ouderen skills doorgeven aan jonge werklozen. Waardoor ze op een realistische manier de jobmarkt leren kennen. Via de webapplicatie leer je verder denken dan je diploma.Just Work[edit]

Just Work.jpg

Een website voor schoolgaande en/of werkzoekende jongeren, die het individu integraal in kaart brengt. Zonder vooroordeel worden de competenties van jongeren in kaart gebracht.
Wie doet wat?[edit]

Wie doet wat.jpg

Website waarbij de nadruk ligt op de juiste mens op de juiste plaats; zorgt voor een geschikte match tussen persoonlijkheid/ vaardigheden van jongeren en werkgever. Dit om jongeren van 16 tot 30 jaar beter te matchen.

Voetnoot[edit]

Als u mee hebt gedaan aan een workshop en de korte beschrijving lijkt u niet correct of onvolledig wees vrij om een account aan te maken en uw project verder aan te passen.