Difference between revisions of "Main Page"

From iDROPSwiki
Jump to: navigation, search
Line 2: Line 2:
 
Welkom op de iDROPS-wiki!{{#TwitterFBLike:right|small}}
 
Welkom op de iDROPS-wiki!{{#TwitterFBLike:right|small}}
  
Op deze wiki vind je informatie over verschillende projecten die ontstonden in de schoot van de verschillende labs die iDROPS organiseert. Deze ideeën worden op de wiki aangeboden opdat
+
Op deze wiki vind je informatie over verschillende projecten die ontstonden in de schoot van de verschillende labs die iDROPS organiseert. Onder de knop "We For Work" vind je bijvoorbeeld de verschillende ideeën die ontstonden op de Minilabs in 12 verschillende steden. 
 +
Deze ideeën worden op de wiki aangeboden ter inspiratie van andere projecten. Het principe van een wiki maakt ook samenwerking tussen verschillende mensen eenvoudiger. Heb je op één van onze labs aan een project meegewerkt en vind je dat het niet juist omschreven staat op de wiki? Dan kan je dit zélf aanpassen. Gebruik liefst je echte naam bij het registreren en geen "nickname", dan kunnen we vandalisme eenvoudiger tegengaan.
 +
 
 +
Veel plezier alvast!
 
   
 
   
 
== ==
 
== ==

Revision as of 07:37, 2 December 2014

Welkom op de iDROPS-wiki!


Op deze wiki vind je informatie over verschillende projecten die ontstonden in de schoot van de verschillende labs die iDROPS organiseert. Onder de knop "We For Work" vind je bijvoorbeeld de verschillende ideeën die ontstonden op de Minilabs in 12 verschillende steden. Deze ideeën worden op de wiki aangeboden ter inspiratie van andere projecten. Het principe van een wiki maakt ook samenwerking tussen verschillende mensen eenvoudiger. Heb je op één van onze labs aan een project meegewerkt en vind je dat het niet juist omschreven staat op de wiki? Dan kan je dit zélf aanpassen. Gebruik liefst je echte naam bij het registreren en geen "nickname", dan kunnen we vandalisme eenvoudiger tegengaan.

Veel plezier alvast!

Logo We For Work.jpg

Jeugdwerkeloosheid in Vlaanderen aanpakken met jouw vaardigheid of digitaal idee.
Klik op de titel om naar een overzicht te gaan van de verschillende labs!
Naar de We For Work website